HTML

ezo-bio tár

édesítés természetesen (sztívia, xilit, édesgyökér, stb)

2013.11.21. 14:47 :: fotoo-vv

sztívia:

http://biowellnatura.hu/p/sztivia-level.html

1 kg szárított sztívia levél 150 liter vizet édesít
1 kg cukor mindössze 25 l vizet édesít
A sztívia természetesen édes, míg a többi édesítőszer kémiai folyamatok után éri el azt az édesítő szintet, mely meg sem közelíti a sztívia édességét!


A sztívia kiválóan alkalmas ételeink és italaink mindennapi édesítésére, mellékhatása nincs!

A sztívia levél és őrlemény magyar termék, a FITODRY Gyógy- és Fűszernövény Feldolgozó Kft. termékei.

sztívia oldat készítése: " Az egész levelek is használhatóak édesítésre, de meg is lehet őrölni azokat pl. kávédarálóban, és így finom sztívia port kapunk.
Ezenkívül készíthető belőle sztívia oldat is. Ehhez egy csésze forró vízbe tegyél egy negyed csésze sztívia levelet, várd meg amíg teljesen kihűl, szűrd le és az így kapott oldatot tartsd hűtőben! "

édesgyökér:

http://antalvali.com/hirek/mit-kell-tudni-az-edesgyokerrol.html

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://ezobio.blog.hu/api/trackback/id/tr515647739

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása